Saturday, February 27, 2010

Cum alegi numerele la loto ?

Acest post este dedicat celor ce cred in mizerabila sansa de a castiga la loto... 6 din 49 sa fiu mai precis unde poturile sunt considerabil de atragatoare si ar putea elimina grijile de zi cu zi. Ce poti sa vrei mai mult de atat ?

Ce este mai interesant decat jocul in sine e modalitatea prin care oamenii ajung sa aleaga aceste numere. Imi e greu sa ii clasific in cateva categorii dar din ce am vazut as putea sa ii cataloghez asa:

1. Jucatorul de zile de nastere, cununii, decese samd

Acest tip de jucator variaza in general intre 30-60 de ani si are mare credinta in familie si Dumnezeu. Crede ca daca masa l-a fãtat (non-peiorativ vorbind) in data de 25 ei bine numarul ala va iesi cu siguranta la extragerea din saptamana curenta. Nu conteaza ca in ultimele 20 de extrageri numarul respectiv nu si-a facut aparitia dar conexiunea cu mortii si data de nastere a primului copil ii sugereaza un semnal pozitiv (cu ascendent in cãcat daca e sa punem si un pic de astrologie).

2. Jucatorul cu aghiotant/apprentice

Daca tot vorbeam de copii ei bine este si un tip de jucator (deobicei femeie 25-35 de ani) care intotdeauna isi ia copilul mic la loto. Ori alege copilul ala bilele ori imi pun miere pe pula si le extrag (nu incercati ca e destul de aiurea) ori aleg 6 IQ-uri de manelist (se stie ca limita superioara e 50 oricum) e tot una. Dar se pare ca unii oameni cred ca daca al lor copil e mic si inocent cu siguranta vor influenta sansele de castig.

3. Jucatorul de numere preferentiale

Daca tot vorbeam de urna cu pricina unde se afla bilele/jetoanele ei bine mai avem un jucator care intotdeauna extrage de 7 ori numerele pana i se par lui interesante. Nu inteleg... daca tot le extragi random de ce te razgandesti ?...

4. Jucatorul Bandit

Este un tip de jucator care niciodata nu isi joaca propriile numere. Intotdeauna ai sa il vezi pe la loto cum trage cu ochiul la ceilalti gandindu-se ca poate poate le fura norocul.

5. Jucatorul cu Doamne Ajuta

E un jucator ori foarte tanar ori foarte in varsta care isi duce biletul loto la biserica, il freaca de icoane, da bani la saraci si multe alte acte de caritate ca poate Doamne Doamne il vede si ii va pune mana in cap (sau macar vreo 2 degete asa ca pentru 5 din 6 numere).

Pe moment cam asta mi-a fãtat mintea. Astept comentariile si adaugirile voastre.

Noroc Maczim la extrageri !

3 comments:

Sick said...

Nice post, yo! Foarte tare partea cu IQ-urile manelistilor. =)

Ovidiu Curic said...

I-ai lovit unde-i doare mai tare.
Bravo.

BogdanGi said...

unde sa iti pui miere ?? pe ce?